Nye unike leiligheter med panorama utsikt – Rojales

Nye unike leiligheter med panorama utsikt – Rojales

Nye unike leiligheter med panorama utsikt – Rojales

Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Valencian Community, 03170, Spania

Nybygg

298,000€ + ca 13% skatt/omkostninger

  • Untitled
  • Untitled
  • Untitled
  • Untitled
  • Untitled

ID :

 N115

Lagt til i favoritter

Favoritt

Skriv ut

Soverom
2-3
Baderom
2-3
Areal m²
105
Byggeår
Nybygg

Beskrivelse

Her har du muligheten til å få noe helt spesielt!

Det luksuriøse boligprosjektet Oceanic er et veldig unikt borettslag som bygges på toppen av Rojales. Her er det en spektakulær utsikt over landskapet, og Middelhavet! Dette er et fantastisk prosjekt med den høyeste standard i kvalitet, materialer og design.

Prosjektet består av luksus villaer, rekkehus og leiligheter.

Boligene har 2 eller 3 soverom, og har et boareal mellom 105 og 155 kvm. Man kan velge mellom 3 forskjellige modeller:

Modell A  Disse er fordelt over 2 etasjer. På bakkeplan er det 3 soverom og 2 bad. Her har du også en terrasse og en patio. I første etasje er det en stor stue og spisestue med et åpent kjøkken, et gjestebad og 2 terrasser. En av terrassene gå ut mot sin private infinity pool med fantastisk utsikt! Denne boligen har en takterrasse på 50 kvm.

Modell B  Dette en bolig på ett plan. Stue og spisestue er romslige og veldig lyse på grunn av de store glassdørene ut til terrassen og infinity poolen. Kjøkkenet er også åpent og lyst. Her kan du velge mellom 2 eller 3 soverom og 2 eller 3 bad avhengig av dine behov og ønsker. Denne boligen har et fantastisk solarium på 90 kvm.

Modell C  Er også en bolig med alt på ett plan. Rikelig med lys i stue og spisestue, åpent kjøkken og store glassdører ut til terrassen med fantastisk utsikt. Her har du 2 soverom og 3 bad og en stor takterrasse på 75 kvm. Denne eiendommen har ikke sitt eget private basseng, men tilgang til det flotte fellesbassenget og hager.

Prisene starter på 298000 €

Residencial Oceanic befinner seg ved siden av Quesada golfbane og bare 10 minutter unna strendene i Guardamar og La Mata. Det er en stor naturpark ved siden av med fine tur og sykkelstier.

Ta kontakt for mer informasjon, plantegninger eller bilder av dette, og lignende prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med å finne veien til drømmeboligen ?

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Boligområde

Agent Kathrine Loneland

Mobil : +47 951 95 012

WhatsApp : +47 951 95 012

Lignende boliger