Nydelig Middelhavsvilla i La Marina

Nydelig Middelhavsvilla i La Marina

Nydelig Middelhavsvilla i La Marina

Urbanización La Marina, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Valencian Community, 3360, Spania

Resale

549,000€ + ca 13% skatt/omkostninger

ID :

 B10224

Lagt til i favoritter

Favoritt

Skriv ut

Soverom
4
Baderom
3
Garasje
Ja
Byggeår
2006
Tomteareal m²
2061

Beskrivelse

Vakker villa i middelhavsstil med privat basseng og utsikt. Beliggende i La Escuera boligområde,  La Marina.  Denne eiendommer er en absolutt perle!

Den har en vakker og veletablert hage og et fantastisk grillområde med alt du kan drømme om, og selvfølgelig et stort basseng å kjøle seg ned i. 

Huset er fordelt over to etasjer med totalt fire soverom, tre bad, hall, stue med gasspeis, kjøkken og galleri. 

Første etasje er tilgjengelig via en fullt glasert veranda som ligger foran bassenget. Rommene er fordelt gjennom en lobby som gir tilgang til et stort kjøkken med galleri, med direkte tilgang til begge deler av huset. Til den store stuen med utgang til terrasse. Til gjestebadet med dusj, og til det spektakulære hovedsoverommet med omkledningsrom og eget luksuriøst bad med dusjkabinett og frittstående bad. 

I andre etasje er det tre andre soverom og et bad med badekar. Det er også en terrasse i andre etasje med utsikt over havet. 

Adgang til eiendommen er via en liten gangport eller via automatisk port for kjøretøy som fører til en stor garasje med plass til to biler. På resten av tomten kan du nyte flere komfortsoner med vakre planter og busker, lysthus, privat basseng med dusj og toalett, og et fullt utstyrt grillområde med automatiske skodder til å lukke av området når det ikke er i bruk.  

Tomten er tinglyst i 2 deler, så du har fordelen av å kunne bygge mer hvis du trenger det på en av dem. 

Eiendommen selges fullt møblert, med hvitevarer i tillegg til alarmsystem, gass oppvarming og AC i alle områder av huset. 

Huset er veldig godt vedlikeholdt og er vakkert innredet både innvendig og utvendig. 

Boligen ligger i et rolig boligområde i La Marina med gangavgang til butikker, barer, apotek og bare noen få minutters kjøring fra strendene i La Marina og Guardamar del Segura 

Dette er en eiendom som må sees! 

Ta kontakt for visning eller en hyggelig boligprat – vi hjelper deg gjerne med å finne drømmeboligen din på Costa Blanca!

Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram.

Boligområde

Publisert av Kathrine Loneland

Lignende boliger