Moderne villa med privat basseng og nydelig utsikt i Benijofar

Moderne villa med privat basseng og nydelig utsikt i Benijofar

Moderne villa med privat basseng og nydelig utsikt i Benijofar

Resale

350,000€ + ca 13% skatt/omkostninger

ID :

 B10277

Lagt til i favoritter

Favoritt

Skriv ut

Soverom
4
Baderom
4
Areal m²
195
Byggeår
2019
Tomteareal m²
180

Beskrivelse

Velkommen til en fantastisk feriebolig hvor det masse plass både inne og ute. Så her kan det gode liv i Spania nytes til det fulle. Det er også en fantastisk utsikt.

På den romslige uteplassen er det et privat basseng og plass til å både parkere bil og ha gjester over på grillfest.

I boligens annen etasje er det 2 soverom. Det ene har et separat bad utstyrt med et stort vindu mot soverom for å slippe inn naturlig lys (glass uten innsyn) og gulvvarme. Det andre soverommet har en dusjløsning inne på soverommet og toalett er bak lukket dør. Dette soverommet har glassdører som åpner ut mot fronten av huset og trappeoppgangen til takterrassen (i tillegg til en separat dør ut, på siden av soverommet).

Oppe på den romslige takterrassen ligger alt tilrette med oppbevaringsskap og vask med vannkran for å kunne ha det sosialt og nyte både sol og utsikt.

I kjelleren er det et stort oppholdsrom med fine steinfliser på ene veggen og god belysning. Fra dette rommet har man tilgang til det fjerde soverommet og badet.

Av utstyr har boligen elektriske persienner i alle rom, elektrisk bil-port, A/C i hele huset (en pumpe på hver etasje), innbruddsalarm, og filtrert drikkevann i alle kraner i boligen, for å nevne noe. Alle soverom er utstyrt med innebygd klesskap.

Dette området er veldig rolig da det i tillegg er enveiskjørt vei med lite trafikk og lyder. Det er godt med parkeringsplasser for bil også.

Boligen er lokalisert i nærheten av en park, sportssenter, butikker, kafeer og restauranter i Benijofar. Distanse til nærmeste strand er 7,8 km. Fronten av huset peker mot øst.

Agent Kathrine Loneland

Mobil : +47 951 95 012

WhatsApp : +47 951 95 012

Lignende boliger