Moderne leilighet med felles svømmebasseng sentralt i Guardamar

Moderne leilighet med felles svømmebasseng sentralt i Guardamar

Moderne leilighet med felles svømmebasseng sentralt i Guardamar

Resale

185,000€ + ca 13% skatt/omkostninger

ID :

 B10276

Lagt til i favoritter

Favoritt

Skriv ut

Soverom
2
Baderom
2
Areal m²
70
Byggeår
2019

Beskrivelse

Moderne leilighet med felles svømmebasseng og sentral beliggenhet i Guardamar. Balkong ut fra stuen gjør det perfekt til å nyte morgensolen, og ved inngangspartiet kan man sitte seg for å nyte kveldssolen.

Stilrent interiør med kvalitet-finish og fasiliteter som varme på badegulv, elektriske persienner i alle vinduer og fin belysning i alle rom gjør dette til en bolig som det er verdt å ta en titt på.

Endeleiligheten som ligger i 4 etasje består av en åpen løsning mellom kjøkken og stue, separert av kjøkkenbar, med tilgang til en balkong. Det er to soverom, hvor hovedsoverommet er utstyrt med innebygd klesskap og et ensuite bad med dusj. Gjesterommet er også utstyrt med klesskap og ligger vegg-i-vegg med gjestebadet (også utstyrt med dusj).

Leiligheten kommer også med to parkeringsplasser for bil på et inngjerdet fellesområdet med elektrisk port. Man har også et felles grøntområde og basseng hvor man virkelig kan ta inn den spanske solen.

Beliggenhet er ordet for denne leiligheten. På 15 minutter kan man gå til den fantastiske sanstranden (1,7 km), gjennom den koselige pinjeskogen. Også på bare 10 minutters gange har man sentrum av Guardamar fylt med koselige kafeer, restauranter og butikker.

Lignende boliger