Luksus-villa i San Miguel de Salinas

Luksus-villa i San Miguel de Salinas

Luksus-villa i San Miguel de Salinas

Nybygg

399,000€ + ca 13% skatt/omkostninger

ID :

 N105

Lagt til i favoritter

Favoritt

Skriv ut

Soverom
3
Baderom
3
Areal m²
106
Tomteareal m²
244

Beskrivelse

Natura Villas er et prosjekt som består av villaer med moderne arkitektur – en nyskapende design, som ligger i et flott grønt område i San Miguel de Salinas, med utsikt over salt-lagunene utenfor Torrevieja samt over havet.

Dette prosjektet har tre alternativer. Alle alternativene er boliger over én etasje, med total komfort i tankene samt den store plass som denne typen distribusjon innebærer. Alle har 3 soverom og 3 bad med gulvvarme, et av dem med eget bad. Det er åpent kjøkken til stuen, solarium med utsikt over salt-lagunene utenfor Torrevija og over havet. Det er også mulig med kjeller. Utenfor kan du nyte en terrasse, hage, parkering og et flott privat basseng.

Beliggenheten er perfekt for de som ønsker å nyte middelhavsklimaet rundt en stor grønn furuskog. Bare 35 minutter fra Alicante flyplass, 10 minutter fra de spektakulære strendene i Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig og Campoamor. 2 minutter fra golfbanene, 10 minutter fra La Zenia kjøpesenter og 9 minutter fra sykehuset. I tillegg til alle slags fasiliteter som barer, restauranter, supermarkeder og transporttjenester.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig boligprat. Det er helt uforpliktende.

Agent Kathrine Loneland

Mobil : +47 951 95 012

WhatsApp : +47 951 95 012

Lignende boliger