Om oss

Vi er her for å hjelpe deg med å finne din drømme bolig på Costa Blanca!

Det skal føles som en spennende, men trygg og hyggelig reise å kjøpe seg en bolig i Spania. Det er mye som er annerledes rundt et kjøp av bolig i Spania, en det vi er vant til fra Norge. Derfor er valg av megler et av de viktigste valgene du tar når du har bestemt deg for å kjøpe i Spania. Slik at du ikke ender opp med å kjøpe noe som viser seg og ikke være det du tror, eller at det kommer mange uforutsette utgifter underveis i prosessen.

Vi ønsker å være en del av at dette blir en hyggelig opplevelse for deg, uten at du skal føle noe press til å kjøpe gjennom oss – selv om du tar kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg, og håper selvfølgelig at du ender opp med at vi blir den du ønsker at skal hjelpe deg med å finne din bolig på Costa Blanca.

I Spania er det slik at et hus kan selges av flere meglere samtidig – ikke kun en megler, slik vi er vant til fra Norge. Kostnadene (som står som ca 13% på alle våre hus) er de samme, uansett hvilken megler du velger. Vi jobber som agenter for en solid norsk/spansk eiendomsmeglerfirma. De har solgt boliger på Costa Blanca i over 20 år. Siden de snakker både norsk, spansk og engelsk gjør det kjøpsprosessen mye enklere. Hos dem vil du slippe ekstra utgifter til oversettere av dokumenter osv. da de gjør «hele prosessen» innad i sitt firma.

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne – uten at du skal føle noe kjøpepress!