Ciudad Quesada

Er et kjempekoselig område, syd i Rojales kommune. Ciudad Quesada ligger i en skråning, så mange av boligene har utsikt over saltsjøene La Mata lagunen og Las Lagunas de Torrevieja. Disse er noen av Europas viktigste saltlaguner. Det som en gang startet med Justo Quesada Samper sitt ønske om å bygge sin egen by blant sitrustrær, vokste raskt til å bli en liten landsby. Her finner du mange flotte boliger – store villaer, rekkehus og leiligheter.

Her finner du ett sjarmerende og livlig sentrum. Selv om Ciudad Quesada er et internasjonalt område, så er det mye liv også i vintermånedene her. Så Ciudad Quesada er et bra sted å velge for sin bolig hvis du har tenkt å bruke den mer enn et par uker i året. Her har du det meste innen kort avstand. Som restauranter, barer, ett hotell, butikker, reisebyråer, banker og en vannpark. Det er også flere internasjonale skoler – deriblant den Norske skolen i Rojales. Sist, men ikke minst ligger golfbanen La Marquesa like ved, i en dal. I Ciudad Quesada vil du også ha tilgang på gode helse- og behandlingssentre. Her er det også et eget bystyre og politi.

Området er sterkt påvirket av saltsjøene, og Middelhavet. Så det er et ekstremt sundt klima i dette området.

Det er ca. 7 minutter med bil til de nydelige strendene i Guardamar, og La Mata. Det er også 2 flyplasser innen rimelig kort avstand, ca. 4 mil til flyplassen i Alicante, og ca. 6 mil til flyplassen i Murcia.